Fredensvej 17, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa på kort tid. Var tidligere til salg hos 2 kædemægler i 1 år. Vi havde mange potentielle kunder. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Velkommen til et helt igennem fantastisk hus, med en beliggenhed som ikke findes mere centralt i Charlottenlund. Ca. 472 etagekvm. skøn palævilla med de smukkeste detaljer i hvert et rum. Oplagt til den moderne familie som søger noget ud over det sædvanlige. Billederne taler for sig selv, huset er smukt hele vejen rundt, og ligger på en stor lys parklignende grund med sol fra morgen til aften og flere hyggelige kroge, perfekt til leg eller nydelse.Huset er opført i 1910. Nuværende ejer har med stor respekt og kærlighed til originalen bevaret alle huset smukke detaljer i form af stuk, høje paneler, sildeparket, original mosaik, finurlige detaljer m.v.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og istandsat med bla. omfangsdræn, ny skorsten, forsatsvinduer og opdatering samt maling af facaden. Villaen opfylder alle krav til den store familie og det moderne familieliv.Det første der møder dig er et stort og særligt indgangsparti, hvor du bliver budt indenfor af usædvanlig smuk hall med et flot vinduesparti samt originalt mosaikgulv, hvilket giver en følelse af liebhaveri og format fra start.Fra hallen er der adgang til 3 store dejlige lyse stuer en suite hvor der fra 2 af stuerne er direkte udgang til huset store terrasse som ligger vestvendt. Den midterste af stuerne har smuk gammel svensk kakkelovn. Køkkenet har også direkte udgang til terrassen samt haven. 1. salen rummer hele 5 værelser og alle værelser er af god størrelse, hvoraf 2 af værelserne har balkon med smukt kig ud over haven. På badeværelset har man smukt bevaret huset oprindelige mosaikgulv hvilket understreger de gennemgående detaljer. Fra 1. salen fører en trappe op til husets 2. sal som indeholder et godt stort værelse på 21 Kvm. Denne etage er ekstra isoleret og har en helt særlig ro. Tidligere har denne etage været brugt til erhverv. Kælderen er yderst brugbar med 2 meget store rum en suite, vinkælder, toilet, bad, stort vaskerum samt 2 direkte udgange. Haven er parklignende med flere hyggelige kroge, skønne blomster, stedsegrønne planter, frugttræer samt en stor græsplæne med plads til leg og udfoldelse. Grunden er 1390 Kvm og komplimentere huset smukt og fremhæver det flotte liebhaveri hele vejen rundt. Terrassen er stor, med Jacuzzi og indbyder til selskaber, familie og gæster.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk