Sommervej 2, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa på kort tid. Var tidligere til salg hos kæde liebhavermægler i 14 måneder !! Vi havde mange potentielle kunder. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Bemærkelsesværdigt ejendom i årstidskvarteret med yderst charmerende parklignende have.
En af de mest attraktive områder i Charlottenlund. Masser af legende børn på vejen, tæt på Bernstorffsparken, Jægersborg Alle og samtidig nem og hurtig adgang til København. Her bor du lækkert, roligt og stadig tæt på byen.
Årstidskvarteret byder på et helt specielt sammenhold boligerne iblandt.
Villaen fremtræder med rødt tegltag samt småsprossede vinduer. Facaderne fremtræder med smukke gulpudsede facader. Vi har i annoncen her, lavet et forslag som et hvidt klassisk udtryk. Der er ikke søgt om tilladelse til at ændre farve. Dette skal gøres af køber.
Villaen indeholder entré med adgang til stort åbent køkken/alrum med udgang til den sydvendte have. Bagindgang med adgang til badeværelse samt mindre viktualierum. Fløjdøre fra køkken til den store pejsestue med enestående lysindfald. Hall fører via smukt trappeløb til god afdeling på 1. sal med 2 gode soveværelser, badeværelse samt kæmpe børneværelser med balkon. Fra repos er der adgang til god udnyttet 2. sal som indeholder godt atelier (ej godkendt til beboelse).
”Forældreafdelingen” finder man som en nyere tilbygning i matchende stil. Forældreafdeling rummer stort lyst soveværelse med flot lysindfald og direkte indgang til stort lækkert badeværelse med brus. 1. salen rummer lækkert atelier / kontor (ej godkendt til beboelse)

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk