Ordrupvej 147, 1. TV., 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne lejlighed på de bedste vilkår, selvom den tidligere var til salg hos kædemægler i 6 måneder. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Oprindelig 4 værelseslejlighed i en af de smukkeste ejendomme i Charlottenlund med stor lukket have. Lejligheden er indbydende med højt til loftet, klassisk lækker. Lejligheden indeholder. Entré med garderobeplads, godt børneværelse/kontor med indbyggede skabe og udgang til sydvendt fransk altan, stort, lyst og lækkert køkken alrum i forbindelse med dejlig stue med fantastisk lysindfald og udgang til den ene af to altaner, stort soveværelse med skabsvæg og udgang til endnu en altan, stort lækkert badeværelse med badekar samt separat toilet. Her er flotte gulve, småsprossede vinduer og højt til loftet, som giver den helt rigtige og herskabelige stemning. Boligen har på den sydvendte side en dejlig skøn lukket have med klassiske havemøbler til fælles brug. Alt er vedligeholdt og smukt, hvilket kendetegner hele ejendommen. Til lejligheden hører et stort, tørt kælderrum som sælger anvender som bryggers, hvor der er egen vaskemaskine samt tørretumbler, skabsplads og bordplade med håndvask og flisegulv. Til lejligheden hører også en garage og 1 p-plads i gården.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne lejlighed på de bedste vilkår, selvom den tidligere var til salg hos kædemægler i 6 månder. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.