Strandvejen 315, Skovshoved, 2920 Charlottenlund

Solgt til mere end kr. 100.000 pr. kvm. og på kun 2 måneder. Vi havde flere købere til denne bolig og alene 8 nye kunder i køberkartoteket til tilsvarende beliggenhed og gerne større - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering

Skovshoveds svar på The Malibu Beach House

Nu har vi fornøjelsen af at byde dig velkommen til en fuldstændig enestående bolig, der uden overdrivelse er sammenlignelig med de eksklusive beach houses på den californiske kyst.Her får du et gennemrenoveret hjem, hvor intet er forbigået, og alt er skræddersyet. Huset har gennemgået en totalrenovering i 2020, og sælger har løftet det til sjældent høje standarder. Der er eksklusive materialer fra A-Z, og når du bevæger dig fra rum til rum, er det som at være statist i et boligmagasin. Der venter dig med andre ord et prima hus, der suppleres af en sydvendt terrassehave og et skønt gæstehus/hobbyrum. Boligen henvender sig i den grad til livsnyderne, som søger en eksklusiv bolig nær vandet. Hver morgen kan du stå op til synet af Skovshoved Havn og Øresund, og beliggenheden er derfor mindst lige så attraktiv som selve boligen.

Planløsningen: Lys og indbydende entré i åben forbindelse med køkken/alrummet, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. De danskproducerede snedker skabsløsninger i entréen matcher elementerne i det smagfuldt indrettede køkken. Her er desuden helt nye hårde hvidevarer, en elegant køkkenø med gaskomfur og underlimet messingvask, VOLA-armatur samt bordplade i Corian og fin plads til at samle et middagsselskab i den hyggelige spiseafdeling. Stueplan rummer også et lækkert badeværelse, hvor de eksklusive skabsløsninger og Corian bordplade med integreret vask går igen. Der er desuden stilrene sildebensklinker, bruseniche med unidrain og rain shower brus. Gennemført flot finish.
Fra det smukke alrum åbner du direkte op til en stor, nyetableret træterrasse, der vender perfekt for solen med sin sydvendte placering. Her får du en privat oase, hvorfra du på få minutter kan slentre turen ned til Øresund og få en kølig dukkert eller blot nyde den idylliske lystbådehavn. På førstesalen er der fritlagte hanebåndsspær og loft til kip, master bedroom samt den hyggeligste sove-/legekrog eller til soveværelset hørende walk in-closet. Her ud over et skønt lyst værelse med charmerende udsigt til vandet, der er ideelt som kontor, børneværelse eller gæsteværelse. Øverste etage har desuden lækre detaljer som brudsikkert glasindsats i gulvet og en flot glasvæg i soveværelset, der forbinder de to etager med åben- og lethed. Der er naturligvis gulvvarme i alle husets rum, ny el med trådløse kontakter samt og nyt naturgasfyr. På den anden side af den hyggelige, brostensbelagte forhave ligger annekset, der fungerer perfekt som kombineret bryggers, hobbyrum, ekstra værelse og praktisk opbevaringsdepot.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et skovserhus i verdensklasse. Skynd dig at bestille en fremvisning – sidst huset var på markedet, blev det solgt på blot én uge.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk