Segnerøddalsvej 3, 2970 Hørsholm

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne lystejendom på de bedste vilkår, selvom den tidligere var til salg hos kædemægler i 9 månder. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Usædvanligt med kun 10 - 15 min på cykel, så er man midt i Hørsholm Bymidte, men man bor for enden af "Alfarvej" - midt ude i den smukkeste danske natur. Er ønsket en centralt placeret lyst-/landejendom, ligger denne optimalt og er hobbyen golf, så er naboen Hørsholm Golfklub og måtte det være heste - er her masser af jord og muligheder herfor. Det meste vildt i den danske fauna forefindes her - selv kronvildt ses ofte, så her er tale om en unik kombination af på landet - tæt på byen. Oprindeligt en mindre ældre gård fra 1862 m/længer på 326 kvm til dyrehold, hø/halm og maskiner, som er i fin stand og bygningerne er delvist bevaringsværdige. Den ældre renoverede bolig er på 113 kvm og pt. ubeboet. Indeholdende entre, lys stor stue m/udgang til haven og m/åbent køkken samt trappe til 1.salen. Lille garderobe/værelse, pænt brusebadeværelse og soveværelse. Oppe er der hyggelig stue og fint værelse - begge med skråvægge.
En på mange måder unik og særlig ejendom i virkelig smukke omgivelser med sø, mose, krat og lidt skov samt mark, som skal opleves helt tæt på, fordi her er også et potentiale for om- og tilbygning!!!


Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk