Segnerøddalsvej 5, 2970 Hørsholm

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne lystejendom på de bedste vilkår, selvom den tidligere var til salg hos kædemægler i 9 månder. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Helt unik lystejendom i den smukkete natur og med utrolig mange fine detaljer. Usædvanligt med kun 10 - 15 min på cykel, så er man midt i Hørsholm Bymidte, men man bor for enden af "Alfarvej" - midt ude i den smukkeste danske natur. Er ønsket således en centralt placeret landvilla, ligger denne optimalt og er hobbyen golf, så er naboen Hørsholm Golfklub. Det meste vildt i den danske fauna forefindes her og kan betragtes på grunden - selv kronvildt ses ofte, så her er tale om en unik kombination af på landet - tæt på byen.

I år 2000 er ejendommen nyopført, som arkitekttegnet beboelse for 2 mennesker - ialt 299 kvm i en charmerende stil m/stråtag og træfacader. Inde er der fokuseret på få store rum m/højt til loftet i en åben planløsning. Indeholder i den klinkebelagte stueetage - hall med pejs, køkken/alrum med Boffi stålelementer mv. Stort badeværelse/bryggers og gæsteværelse samt en helt fantastisk kæmpestor stue m/pejs og loft til kip m/ovenlys (2 etager oppe). Her er også masser af lys fra store terrassedøre og kik til naturen udenfor. Trappe til 1.sal, hvor der er et stort repos - stue, som kan bruges til kontor, bibliotek mv. m/ekstra pejs og lille udsigtsbalkon mod vest samt mod øst privat afdeling m/stort soveværelse, stor balkon og badeværelse samt sauna.

En på mange måder unik og særlig ejendom i virkelig smukke omgivelser med sø, mose, krat og lidt skov samt mark, som skal opleves helt tæt på, fordi her er tænkt over tingene og arkitekten har kunnet sit kram - bør opleves på nærmeste hold!!!

Ejendommen kan også købes uopdelt, sammen med nr. 3 til samlet kr. 13.950.000 - se sagsnr. K2020115 og K2020170

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk