Frisersvej 2A, 1., 2920 Charlottenlund

Solgt på 7 dage til overbud. Vi havde 15 mulige købere forbi boligen, heraf 4 som ville købe boligen og af dem 3 som bød over udbudsprisen. Vi har derfor også fra denne bolig, mange ventende købere også til væsentlig dyrere villalejligheder.

Unik villalejlighed på 105 kvm og 19 kvm. anneks. Eksklusive løsninger, privat have, kæmpe tagterrasse, egen indgang fuldtstændig indflytningsklar.

Velkommen til Frisersvej i hjertet af Charlottenlund og et stenkast fra det skønne handelsliv på Jægersborg Allé. Her kan I flytte direkte ind i en eksklusiv villalejlighed, der ligger øverst oppe i en meget smuk og elegant villa. Både ejendommen og haven er perfekt opdelt ude som inde, så I får fuldstændig private rammer. I får jeres egen udvendige trappe, der leder direkte op til den private indgang, der er egen have, et fuldmuret anneks, redskabsrum med overdækket terrasse imellem sig, en ekstraordinær tagterrasse og ikke mindst en fuldstændig indflytningsklar lejlighed, der er gennemrenoveret de seneste år. Boligen er smagfuldt indrettet med de lækreste materialer, og alt lige fra armaturer til klinker og køkkenmaterialer er nøje udvalgt. Her er nøgleordene æstetik, kvalitet og funktionalitet.~Lejlighedstouren tager sin start i den præsentable entré, hvor der er indbyggede skabe, så sko og overtøj diskret kan gemmes af vejen tillige er vaskesøjle installeret her. Dernæst et oplagt børneværelse, kontor eller gæsteværelse og lejlighedens master bedroom, hvor I får et pragtfuldt lysindfald og god plads til at indrette et dejlige soveværelse med tilhørende skabsvæg. Opholdsafdelingen udgøres af et fantastisk køkken/alrum med stilrene elementer fra Boform og en stor stue med indbygget reolsystem, skønne indretningsmuligheder og et smukt aftenlys fra vest. Køkkenets stilrene design suppleres af eksklusive hvidevarer inkl. vinkøleskab og messing-armatur fra VOLA, som i øvrigt er gennemgående for både køkkenet og badeværelset.I direkte forlængelse af køkken/alrummet får I en tagterrasse i absoult særklasse. Her er knap 30 kvadratmeter, som giver jer muligheden for at indrette en stor, ugeneret udendørsoase med udsigt over kvarteret og de mange, smukke trækroner.Som med alt andet ved denne bolig, så er terrassemiljøets komfort naturligvis også gennemtænkt. I kan derfor køre en stor, elegant markise ud, som giver svalende skygge på de varmeste dage. Alt i alt repræsenterer denne villalejlighed stolte, danske designtraditioner og en elegant balance mellem det stilrene og det herskabelige. Prikken over i'et er de suveræne udearealer, hvor sommeren kan nydes i helt private omgivelser midt i Charlottenlund.Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk