Parkovsvej 2, 2820 Gentofte

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange interesseret kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

476 etagekvm som vil være meget velegnet til bolig/erhverv eller blot den pladskrævende familie. Udsøgt og engelsk inspireret herskabsvilla med et pragtfuldt haveanlæg.

På den prominente Parkovsvej, der ligger som nabo til Bernstorffsparken, kan I nu flytte ind i en historisk herskabsvilla med sjæl, charme og et imponerende boligareal. Den velholdte pragtvilla er opført i 1937 i gedigne materialer, og huset ligger placeret som et af de højeste i kvarteret.

Med et samlet areal på hele 476 etagemeter, der fordeler sig på tre skønne etager, kan huset i den grad tilpasses familiens skiftende behov, og der er uanede indretningsmuligheder her på adressen. Boligen (stueplan + førstesalen) udfolder sig på hele 306 kvadratmeter, hvortil der kommer en flot underetage på 170 kvadratmeter, der~r ideel til teenageafdeling, gæstefløj, hjemmekontorer, træningsrum og vinkælder. Her behøver I ikke prioritere jeres behov, for der er uden problemer plads til det hele. Samtidig har nederste etage eget badeværelse, hvilket i den grad understreger dens store potentiale. Stueplan indledes af en fantastisk hall med trappe til de to øvrige etager. Fra hallen er der adgang til et gæstetoilet og hele palletten af stuer: En stemningsfuld pejsestue/bibliotek, en stor, solbeskinnet opholdsstue i det sydvestvendte hjørne af huset og en skøn spisestue, der leder direkte ud til den solrige terrasse. Stueplan rummer desuden et kontor/herreværelse, et bryggers med praktisk bagindgang og et stort, lyst køkken med tilhørende spiseafdeling. Der er oplagte muligheder for at etablere et moderne køkken/alrum, hvis det er drømmen for jeres nye hjem, og der er rig mulighed for at åbne op til begge sider af det nuværende køkken. Huset rummer derfor et fantastisk potentiale for jer, der ønsker medindflydelse på drømmehusets stil og indretning. Førstesalen rummer hele fem værelser, der alle er i gavmilde størrelse - to af dem er privilegeret med udgang til en solrig altan, der har vue over haven. Førstesalen byder desuden på et walk in og 2 badeværelser.

Udendørs får I fornøjelsen af en stor hjørnegrund med en parklignende have, der er udformet som en klokke, når man ser anlægget fra oven. Den smukke have er fantastisk stemningsfuld takket være flot, opvokset beplantning, og den solrige placering betyder, at solen kan nydes fra morgen til aften. Beliggenheden giver jer glæde af Gentofte Sø til den ene side og Bernstorffsparken til modsatte side, og den korte afstand til Gentoftegade såvel som Jægersborg Alle gør adressen ekstra attraktiv. Bemærk venligst at vi på 2 udefoto har lavet lidt modelfoto med palævinduespartier i som huset delvis er opført med.

Book venligst en fremvisning med det samme, hvis I søger et hjem med sjæl og charme på en af de bedste adresser Gentofte.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk