Drabæk Huse 6, 3450 Allerød

Solgt på de absolut bedste vilkår. Vi havde mange potentielle købere til denne bolig som nu søger i samme kvarter og alle typer/størrelser gerne 1 plan. Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis boligvurdering.

Toptjekket og svanemærket enderækkehus i naturskønne omgivelser.
I den charmerede landsby Blovstrød - en familievenlig og naturskøn perle i Allerød Kommune - finder I dette lyse og lækre rækkehus fra 2018. Lad os starte med at fremhæve noget af det vigtigste: En planløsning hvor pladsen er udnyttet optimalt, et pragtfuldt lysindfald på tværs af boligen, den smukkeste udsigt over grønne fællesarealer, moderne komfort med gulvvarme i alle rum, energivenlige og bæredygtige løsninger, lave ejerudgifter og et fantastisk naboskab. I får en yderst fordelagtig placering som enderækkehus, hvilket giver ekstra ro og privatliv både indenfor og udenfor. Rækkehuset er opført i naturlige materialer, der patinerer smukt og fletter elegant ind i omgivelserne. I er sikret et lavt energiforbrug takket være solceller på taget, og gulvvarmen bidrager med en behagelig fordeling af varmen. Rækkehuset er ligeledes svanemærket, hvilket betyder at byggeriet lever op til skrappe krav omkring materialer, byggeprocessen, brugsfasen samt affalds- og recirkuleringsfasen.~t gavner både miljøet og jer, der flytter ind. I stueplan bydes I velkommen i entréen, der ligger i forlængelse af husets hjerterum: Det store, lyse køkken/alrum/stue med store vinduespartier, der giver det smukkeste lysindfald og direkte haveudgang. Stueplan byder også på gæstetoilet med vaskesøjle og et depot. På førstesalen er der en møblérbar repos, tre værelser i god størrelse og et stilrent badeværelse med moderne inventar og muret bruseniche. Boligarealet suppleres af en flot carport og et isoleret udhus med god plads til opbevaring. Der er tale om et hjem, der er så godt som vedligeholdelsesfrit. Rammerne er derfor optimale uanset om det er den travle børnefamilie eller seniorerne, der drømmer om den nemme version af "hus & have". Den private have er stor nok til at indfri alle behov, og samtidig så overkommelig at havearbejde aldrig bliver et tema her på adresse. Som et attraktivt supplement til haven får I direkte adgang til de grønne fællesarealer, hvor nabobørnene kan samles på den store sansegynge. Skov- og engområder, små søer, store grønne plæner, snoede stier og rislende vandløb er med til at skabe rammen om det eftertragtede nabolag. Der er mange børnefamilier i området, og man forstår udmærket hvorfor. Der er nemlig kort afstand til fantastiske naturoplevelser og samtidig bekvem afstand til alt, hvad hverdagen kræver inkl. daginstitution, den populære Blovstrød Skole og S-toget fra Allerød Station.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, også hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores netværk. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk