Lindegårdsvej 38A, st. tv., 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange interesseret kunder til denne lejlighed. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Egen have/terrasse/p.plads og fuldstændig indflytningsklar lejlighed med nyere køkken samt badeværelse i veldrevet og tryg ejerforening. Meget sjældent udbudt lejlighed i 2920, hvor alt er i gå afstand og så samtidigt fredeligt og trygt beliggende. I nyere og veldrevet ejendom med helt unik have og overdækket terrasse som vender rigtig for solen og væk fra vejen, følger også en særdeles veludnyttet og velindrettet lejlighed med. Indgang via præsentabelt ind-/opgangsparti med dørtelefon. Rummelig entre med indbygget garderobe. 2 gode sove-/børne-/gæsteværelser det ene ekstra stort og begge med elegant skabsvæg. Fordelingsgang som gør det ½ åbne køkken større da man på en effektiv måde forbinder rummene således at gang også kan bruges som barstol plads og/eller et mindre kontorbord. Køkkenet er som nyt med særdeles god bord-/skabsplads og lys indfald er imponerende fra det store trekantet vinduesparti fra gulv til loft. Det store badeværelse er også særdeles indbydende og som nyt. Virkelig stor og praktisk bruseniche, igen godt lys indfald og udluftnings muligheder fra vinduet samt lækker vaskesøjle installeret. Tv-/opholds-/spisestuen er særdeles dejlig, mulighed for både den store sofa og spisebord, samt både udsigt og udgang til den skønne terrasse/have via stort skydedørsparti. Her er fornemmelse af sin egen grønne plet. Haven er opdelt med hæk og via sin egen terrasse/have er ejendommens grønne areal således helheden er rigtig indbydende. Endvidere praktisk kælderrum samt fælles depotrum.

Lejligheden er som ny og fuldstændig indflytningsklar og kan overtages omgående.Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162