Henningsens Alle 31, 2900 Hellerup

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange interesseret kunder til grunden. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Byggegrund med virkelig god beliggenhed i Hellerup

Her har du mulighed for at at bygge din helt egen villa. Grunden er på 590 Kvm så du kan bygge dit drømmehus på 25% af grunden, altså 147 Kvm. Herudover kan der laves kælder.

Planmæssig godkendelse foreligger. PÅ de godkendte forslag som oplyst, er der ca. 85 Kvm i stueplan, 61 Kvm. på 1. sal samt 85 Kvm underetage.

På Henningsens Alle placerer du dig virkelig godt, således at du kan gå til alt hvad hverdagen samt weekenden kræver, som feks. daginstitutioner, indkøb, fritidsaktiviteter samt Hellerup Station. Samtidig er du blot 1 1/2 kilomet fra Strandvejen og Øresund.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk