Gyldenlundsvej 34, st., 2920 Charlottenlund

Solgt - Flere interesseret købere - Villalejlighed med sydvendt terrasse og privat have

118 Kvm lys og indbydende villalejlighed i ejendom med 2 boliger.
Planfordelingen åbner sig med ankomst i god entre med højt til loftet, masser af plads til børn, overtøj og skoletasker. Fra entreen ankommer man enten til lejlighedens stue eller til lejlighedens køkken-alrum. Der er adgang til begge fra entreen hvilket gør det praktisk i hverdagen. Køkken-alrummet har en særdeles god størrelse med plads til en stor famille, venner og indbyder til arrangementer og gæster. Fra husets køkken-alrum er der et naturligt flow ind til stuen som har direkte udgang til den private terrasse med nedgang til meget hyggelig, privat og stor have. Leverummene ligger sydvendt sammen med terrassen, hvorfor lejligheden fremstår lys og indbydende med højt til loftet.
Boligen indeholder stort soveværelse samt 2 ekstra værelser som ligger i hver sin ende af lejligheden, hvorfor man nemt kan lave en teenage afdeling eller en børne/voksen afdeling. Badeværelset er lyst og tidsløst og har en god størrelse.
Til boligen er der ca 30 Kvm disponibelt rum i kælderen. Et reelt rum med højt til loftet og vinduer mod haven. Ydermere er der er stort opbevaringsrum i kælderen. Til lejligheden er der tilhørende 2 p-pladser.
I placerer jer bare 200 meter fra Charlottenlund skov, skoler, gymnasium og daginstitutioner kan alle nås på en helt kort cykeltur, og med Jægersborg Allé lige ved finder I både gode indkøbsmuligheder, butikker og smagfulde oplevelser med områdets gode caféoplevelser. I får både Ordrup og Charlottenlund Station godt en kilometer fra jer, og så finder I dejlige oplevelser i lettilgængelig afstand blandt andet med Skovshoved Havn samt blot en kort cykeltur til Dyrehaven - alt sammen samtidig blot med 20 minutter til København K.