Skovmærkevej 7, 2800 Kongens Lyngby

Solgt på 2 uger og naturligvis til udbudsprisen - Vi havde mange interesseret købere til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

195 etagemeter tæt på Dyrehaven og naturgrønne områder. Forbipasserende smukke hestefolde ankommer man til Skovmærkevej som er beliggende Idylisk, grønt og familievenligt i det dejlige Hjortekær. Kan du lide følelsen af skov, en snært af Lyngby og en snært af Gentofte/Charlottenlund, er dette et område lige for dig.
Man ankommer i indbydende entre hvor man med det samme fornemmer den praktiske fordeling af værelser samt den imødekommende nedgang til kælderen.
Stueplan indeholder kontor/walk-inn med direkte adgang til soveværelset, et ekstra værelse, hyggelig stue med brændeovn som ligger i naturlig forbindelse med køkken/alrummet. Man kan fra alle værelser i huset åbne op med direkte udgang til stor lækker træterrasse hvor man kan nyde den fulde sol eller søge skygge under den overdækkede del. Terrassen læner sig rundt om huset, hvorfor man kan nyde solen fra morgen til aften, men også udsigten til den dejlige og private have med gamle frugttræer, gran og hyggekroge med grillplads m.m. Alt i alt er haven dejlig privat og virkelig hyggelig. Husets virkelig gode kælder føles som en underetage med 2 store værelser, bryggers, pulterrum m.m. Kælderen egner sig godt til teenager eller evt. kontor/erhverv. Der er er separat nedgang til kælderen udefra. Et meget stort aktiv for denne bolig er boligens anneks. Annekset er ca 25 kvm og er oplagt til en teenager, erhverv og/eller udlejning. Tillige er det muligt at lave en større tilbygning på ejendommen.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk