Parkovsvej 3, 2820 Gentofte

Det er med kæmpe stolthed vi sætter solgt på denne villa efter første fremvisning. Dette trods villaen var til salg i 6 måneder hos en kædemægler til samme pris. Vi havde flere kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Flotteste indkørsel/ankomst til denne skønne villa på mere end 400 etagekvm. og med alle de fine finesser og smukkeste detaljer. Bl.a. kæmpe køkken-/alrum - 4 soveværelser og 2 badeværelser på 1. salen.

På en af Gentoftes mest eftertragtede adresser finder I denne pragtfulde villa. Der er tale om en gedigen gulstensvilla, der bærer præg af 1930'ernes byggeskik og rummer et fantastisk potentiale for familien, der søger en ekstraordinær bolig. Villaen er diskret tilbagetrukket på den 1.032 kvadratmeter store grund, og der er tale om en smuk, gammel have med den helt rette sjæl og stemning med stemningsfulde kroge, smukke træer, tætte buske og skønne terrasser (bemærk venligst at vi på det ene udefoto har fjernet den nuværende udestue, således villaen eventuelt vil dateres tilbage til oprindeligt look. Den præsentable indkørsel giver en flot velkomst til matriklen, og bilerne kan parkeres under åben himmel eller i den store garage. Indenfor venter mere end 400 etagemeter, hvilket giver jer nogle pragtfulde indretningsmuligheder på i alt tre etager. Huset emmer af klassisk elegance og historisk herskabelighed med sildebensparket, højloftede rum med stuk og rosetter, høje vægpaneler og elegant indbyggede reoler. Bemærk også små detaljer som den originale skakt, der sender vasketøjet direkte fra førstesalen til kælderplan. Boligens stueplan indledes af en eminent hall med elegant snoet trappeopgang, gæstetoilet, et imponerende køkken/alrum med terrasseudgang mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes i solen. Køkken/alrummet er det ultimative familierum med masser af plads til fælles madlavning, lektietid og hyggelige stunder ved bardisken. Stueetagen rummer desuden tre store stuer: Spisestue, opholdsstue og havestue. På de kølige dage kan der tændes op i den smukke, travertinbeklædte pejs, som bidrager med ekstra god stemning omkring middagsbordet. Førstesalens indretning er i særklasse: Her venter jer nemlig hele fire store værelser, to walk in-closets og to badeværelser. I befinder jer i øjenhøjde med trækronerne, og udsigten over haven kan bl.a. nydes fra verandaen i husets sydvestvendte hjørne. Den 141 kvadratmeter store kælder supplerer boligarealet med nogle fantastiske indretningsmuligheder, der rummer praktik såvel som pleasure. Her er et stort vaskerum, værksted, vinkælder, fitnessrum og flere disponible rum med god plads alverdens formål. De udvendige rammer er helt private med den smukt opvoksede have, der skærmer af mod omgivelserne. Og den store, sydvendte terrasse indbyder i den grad til sommermiddage med venner og familie. Med adresse på Parkovsvej er I garanteret en ypperlig hjemmebane, der har et perfekt afsæt for bymennesket såvel som naturelskeren. Bernstorffsparken venter rundt om hjørnet, og Gentoftegade starter få meter herfra. Alt i alt en fantastisk spændende Gentofte-villa præget af stolte håndværkstraditioner og elegante detaljer.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk