Enighedsvej 17, 2920 Charlottenlund

Solgt og der var mange potentielle kunder til boligen og især til den centrale beliggenhed. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Rigtig meget, samt flot og veludnyttet hus til prisen - Hele 4 værelser på 1. salen - Skønneste stueplan med højt til loftet, brændeovn - Pragtfuld have/terrasse. Området oser af stemning, hvor villaerne i Årstidskvarteret møder ejendommene omkring den hyggelige handelsgade på Jægersborg Allé og med kun få minutters gang til Charlottenlund Skov. For enden af Enighedsvej står du over for Bernstorffsparken, og i modsatte ende af vejen er du ved Charlottenlund Station, hvorfra du kommer til København på under 15 minutter. Du har ligeledes kort afstand til Øresund og Charlottenlund Fort. Mere centralt kan du næsten ikke bo. Huset har fået lagt nyt tegltag samt helt ny facade i 2019 og fremstår i dag som en smuk og indbydende helhed. Haven er en fuldstændig aflukket grøn oase med bl.a. frugttræer og sol fra morgen til aften. Gennem de imponerende smedejernslåger bydes man velkommen gennem gårdhaven, hvor der også er plads til parkering af to biler. Den originale havestue benyttes som entré, hvorfra fortsættes ind i et stort køkkenalrum, som ligger en suite til opholdsstuen med brændeovn og udgang til en stor træterrasse med nedgang til den sydvendte have. I forlængelse af stuen er der et arbejdsværelse og et gæstetoilet. 1. salen indeholder hele 4 værelser, heraf et forældresoveværelse og tre gode børneværelser samt et badeværelse med både bruseniche og karbad. Der er udvendig nedgang til 17 kvm. kælder til opbevaring, så huset er optimalt udnyttet. Charmerende villa med højt til loftet, original stuk, fyldningsdøre og plankegulve. Den ægte stil fra 1885 og så samtidigt meget opdateret med særdeles flot tilstandsrapport og ikke mindst energimærke. Der er mulighed for at tilbygge 26 kvm.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk