Sandbjergvej 9, 2970 Hørsholm

Endnu et salg gennemført efter ejendommen først var til salg i en længere periode hos kædemægler og dette gjorde vi på samme udbudsvilkår. Vi havde flere kunder til ejendommen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Investeringscase i Sandbjerg med samlet 298 boligkvm og 240 værksted/skurkvm på 10.114 kvm. skøn grund/have eller bruge det som en grund !!

Det er yderste sjældent en sådan mulighed tilbydes - Alt kan stort set bruges som det er og udlejes til div. formål - Mange muligheder for den selvstændige, pladskrævende familie, hestefolk, bolig/erhverv/værksted osv osv. eller måske bare bygge helt nyt.

Alt bliver ledigt til køber og kan besigtiges.

Bygning 1 - 100 kvm. dejligt og charmerende bondehus med separat have til og kan ligesom fungere som selvstændig bolig/have med eventuelt lejer i såfremt dette er et ønske (udlejes p.t. til kr. 15.000 pr. mdr. og med 3 måneders opsigelse).
Bygning 2 - 198 kvm. tidligere systue nu som kollegier stemning, med et utal af værelser og fælles bad/toilet/køkken. En bygning som kræver opdatering, såfremt brugerne er lidt kræsen.
Bygning 3 - 110 kvm. værksted med et utal af muligheder og i fornuftig stand.
Bygning 4 - 130 kvm. tidligere brugt til dyr men p.t. til depot og står til stor renovering/nedrivning.

Bemærk at det er muligt som en del af købet at overtage selskabet som ejer ejendommen.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk