Bredebovej 31, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Denne gang solgte vi lejligheden på mindre end 14 dage og der var flere købere - Så kontakt os venligst på 3961 6162 | info@kco.dk for en gratis boligvudering, såfremt du går i salgstanker.

Lys og indbydende lejlighed i det populære Brede

Nyd solen fra morgen til aften i lejligheden her, der ligger på 1. sal i Bredeboparken, som er smukt anlagt blandt grønne områder. Til lejligheden tilhører en stor og meget brugbar altan, så I får de perfekte rammer til at nyde de dejlige omgivelser. Planløsningen er oplagt både for parret, familien eller den enlige som ønsker god plads. Lejligheden byder på god fordelingsgang med to toiletter, 2 værelser (oprindelig tre), garderobe, køkken samt stor stue.

Lejlighedens opholdsstue har masser af udsigt fra de store vinduespartier mod syd, og rummer masser af plads til både stue samt spisesektion hvis man ønsker dette. Lejligheden er hvidmalet med vedligeholdte klassiske gulve som gør lejligheden lige til at flytte ind i og yderst indbydende.

Køkkenet er tidløst i hvide elementer med plads til spisesektion samt masser af skabsplads. Køkkenet har udsigt til den hyggelige kolonihave og man har udkig til grønt fra alle værelser i lejligheden.

Lejligheden indeholder to toiletter samt et badeværelse også holdt i hvide og tidløse materialer. Hvis man ønsker et større badeværelse, kan disse med fordel lægges sammen eller man kan beholde den ene del som bryggers.

Der er i dag to lyse værelser som oprindeligt var tre, som let kan opdeles igen, hvis man har behov for det. I værelset mod stuen har man isat døre med sprosser, hvilket giver et dejligt lysindfald til stuen og til fordelingsgangen.

På den store altan er der sol fra morgen til aften. Der er rum til et stort spisebord med stole, hvor man kan nyde den dejlige udsigt med eller uden den elektriske markise.

Til de aktive kan man benytte de fælles Tennisbaner eller ta en tur i fitness, være kreativ i ejendommens værksted, nyde en tur i saunaen eller en gåtur i de naturskønne områder som omringer kvarteret.

Der er privat parkeringsplads samt elevator i ejendommen.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk