Ørnestens Vænge 49, 3600 Frederikssund

Vi gjorde forskellen IGEN og har solgt denne villa på de bedste vilkår. Den var tidligere til salg hos kædemægler i 8 mdr. Kontakt os venligst på 39616162 eller info@kco.dk hvis du vil høre mere om boligmarkedet og os. Vi tilbyder naturligvis gratis og uforpligtende salgsvurdering.

2. hus fra fjorden - 247 kvm. inkl. den indbyggede garage - Hele 6 værelser og 2 skønne badeværelser - Lækkert køkken-/alrum - Bryggers - Flot energimærke og tilstandsrapport.

Den perfekte bolig til dem som ønsker minimum af vedligeholdelse ude som inde i en særdeles velholdt , funktionel og velindrettet planløsning på 247 etagekvadratmeter og skal det være gult eller måske hvidt ? se venligst også facadeforslag. Boligen er særdeles velegnet til en pladskrævende familie, da den breder sig over en forældreafdeling med ekstra stort værelse, walk-in garderobe og adgang til eget badeværelse. Hele 5 yderligere værelser, p.t. 4 værelser, da ene værelser er åbnet op og fungere som spille-/lektie-/børnestue. De 2 lækre badeværelser er begge med brus og det ene er forberedt til badekar. Det skønneste køkken-/alrum med loft til kip, god skabs-/bordplads og hyggelig spiseplads samt udgang til terrassen/haven. Dejlige tv-/opholdsstue med god plads til de store sofaer tillige også med fløjdøre til haven. Praktisk bryggers med vaskesøjle og skabe. Den store garage har god plads til 2 biler og skulle man en dag for brug for et ekstra hobby-/kontorrum, vil denne nemt kunne indrettes til dette. Udenfor venter en dejlig terrasse og en nem have med god græsplæne og flere frugttræer. Endvidere praktisk skur i god størrelse og kvalitet. Et skønt og roligt villa kvarter med godt naboskab, store, grønne arealer lige i baghaven. Ganske få minutters gang til rekreative områder og Marbæk Strandpark, hvor I finder badebro og beachvolleybaner. et godt udgangspunkt for fantastiske oplevelser i det fri. Her får I altså en bolig beliggende få hundrede meter fra Marbæk Strand som byder på en smuk udsigt til Kronprinsesse Marys bro og hvor vandets mange muligheder kan tages i brug gennem hele året. Her er I også beliggende i et roligt kvarter med trafiksvage veje og udbredte stisystemer, hvor børnene trygt kan færdes i området, til legeaftaler og på eventyr til havnen, skatepark og Frederikssundshallen, hvor I finder et bredt udbud af fritidsaktiviteter. Her er desuden nem og hurtig tilkørsel til Fjordlandsvej med gode forhold for pendleren og gå- og cykelafstande til alt hvad I skal bruge for at få hverdagen til at glide nemt. Søger I et velholdt og ekstrem godt indrettede 1 plans hus med en rolig beliggenhed i et godt kvarter i kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, så er dette Jeres nye hjem.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller