Enighedsvej 4, 1. tv., 2920 Charlottenlund

Solgt på 1 uge til udbudsprisen - Vi havde mange købere der gik forgæves ! Så kontakt os venligst på 3961 6162 | info@kco.dk for en gratis boligvurdering, såfremt du også skal have solgt

Hjørnelejlighed som er ekstra lys og med flot/grøn udsigt - Stor 3 værelses til istandsættelse - Solrig altan - Velfungerende ejerforening.

Stille og samtidigt særdeles centralt beliggende lejlighed med dejlig/grøn udsigt over villakvarter, i en god og sund ejerforening. En af Charlottenlunds bedst beliggenheder som lejlighed, med 2 minutters gang til Jægersborg Allés mange specialbutikker og hyggelige cafeer ligger denne velindrettede og meget veludnyttet mulighedernes lejlighed. Pæn ind-/opgangsparti med dørtelefon. God entre/fordelingsgang med garderobeplads. 2 virkelig store og dejlige stuer adskilt af glasfløjdøre. Den største stue har udgang til den dejlige sydvendte altan og kan både fungere som opholds-/spisestue, såfremt man ønsker at bruge den nuværende spisestue som ekstra værelse/kontor. God størrelse i det ældre køkken, som eventuelt kan indrettes med mindre spiseplads, herfra også udgang til lille altan mod gården. Ældre badeværelse også i god størrelse, i dag med badekar, men mulighed for nyt badeværelse med brus og vaskesøjle vil være en god løsning. Lejligheden har brugsret til både lofts-/ og kælderrum. Der er vaskekælder og parkering til cykler både i kælderen og i et stort cykelskur i gården, som er helt lukket.

Vil du lufte hunden i Bernstorffparken, gå en tur i Charlottenlund Skov og -Slotspark, Forstbotanisk Have eller på Charlottenlund Fort, eller er du til et morgenbad i Øresund er det lige rundt om hjørnet. Varm dig på en kaffe fra Emmerys på vej hjem og snup en morgenbolle fra the Bread Station, så er dagen godt i gang. Hvis du vil ind og ud af byen eller ud at rejse, er det nemt at lade bilen stå og tage toget, som ligger lige ved siden af. Kort sagt, bedre beliggenhed fås ikke.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk