Indiakaj 3, 2. mf., 2100 København Ø

Solgt på de absolut bedste vilkår - Vi havde flere poteneille købere, der nu søger tilsvarende - Så kontakt os venligst for en gratis vurdering på 3961 6162 eller info@kco.dk

1. række til havnen i luksusbyggeri med egen solrige altan, privat p.plads i kælderen, elevator og fælles tagterrasse og udsigt udsigt udsigt.

I 1999 blev byggeriet præmieret i kategori nybyggeri beboelse. Huset er tegnet af Schmidt, Hammer & Lassen og er stadigvæk den dag i dag, opført i en sjældent set kvalitet og ikke mindst arkitektur. Historiske ejendomme og moderne byggerier ligger side om side i dette stemningsfulde område ved Københavns havn. Her, på Indiakaj nr. 3, har du nu muligheden for at overtage en af de meget attraktive ejerlejligheder, der byder på flotteste udsigt over havnemiljøet. Boligen er placeret på 2. sal og har egen altan/terrasse som er overdækket og med den skønneste udsigt til vandet, der er naturligvis smuk indgangsparti, med elevator som går både til hoveddøren og ned i kælderen til din private parkeringsplads. Der er i øvrigt også ret gode parkeringsforhold på ejendommens private arealer. Når du er kommet ind fra det spændende indgangsparti via din egen hoveddør, venter der en ligeså stor oplevelser. Entre/gang med garderobe, samt adgang til det ene af 2 badeværelser, dette med bruseniche og fungere også som lejlighedens gæstetoilet. Tv-/opholdsstue med nyere åbent køkken, er et meget imponerende rum, boligens tidssvarende planløsning giver dig et integreret opholdsrum med køkken og stue i ét og hele rummet får et naturligt lysindfald og udsigt fra henholdsvis øst/vest/nord og den dejlige udsigt kan nydes optimalt via de store vindues-/dørpartier fra gulv til loft. I dag er et tidligere værelse/kontor/spisestue inddraget, men kan nemt reetableres alt efter behov. Stuen har plads til såvel sofasektion og spisebord ved det nyere køkken, som er med rigtig god skabs-/bordplads. Der er 2 udgange til den private altan/terrasse. Stort soveværelse med skabsvæg, tillige med kig til vandet og direkte adgang til endnu et stort og indbydende badeværelse med lækre detaljer som badekar og vaskesøjle. Til boligen er der også adgang til fælles taghaveterrasse som naturligvis, har en ekstra imponerende udsigt over det meste af området, samt eget kælderrum og private parkeringsplads som er et senere ekstra køb til lejligheden.

Vi glæder os meget til at dele oplevelsen du får med denne attraktive beliggenhed, i denne spændende ejendom og lejlighed med så flot en udsigt.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk