Kirkestræde 7, 4600 Køge

Solgt på 2 uger, var tidligere til salg i ca. 2 år hos andre mægler - Vi har virkelig god aktivitet lige nu og kan sagens nå mange flere handler i 2023 - Kontakt os vil du vil høre mere om boligmarkedet og os.

Stort og enestående byhus fuldstændigt indflytningsklart og med egen pragtfulde og helt private gårdhave i hjertet af Køge. Mulighed for 2 parkeringspladser i garage. Enestående byhus med pragtfuld gårdhave i hjertet af Køge

Dette byhus er intet mindre end et mesterværk præget af håndværksmæssig stolthed og historisk æstetik. Sjældent ser man en bolig i så fremragende stand, der formår at kombinere modernitet med tidløs charme på en helt unik måde. Velkommen til Kirkestræde 7 - et fantastisk byhus i hjertet af Køge! Bygget tilbage i 1817 og senere omhyggeligt tilbygget og gennemrenoveret i 1994, er dette byhus en smuk fusion af historie og modernitet. I får det bedste af begge verdener, da de originale detaljer og charme kombineres med moderne bekvemmeligheder. Her kan I med andre leve det gode byliv, omgivet af historie og elegance, uden at gå på kompromis med plads og komfort i hjemmet. Med sine imponerende høje lofter og en velgennemtænkt indretning, får I en fornemmelse af rummelighed og luksus fra det øjeblik, I træder ind. Originale finesser suppleres af en funktionel indretning med lyse og tidssvarende materialer. Huset giver jer mulighed for at indrette hele 6 soveværelser, hvilket må siges at være en sjælden luksus i de gamle byhuse. Udover mange skønne værelser/stuer er der to nydelige badeværelser, et eksklusivt og meget stort køkken/alrum i indbydende landstil, en hyggelig stue med direkte udgang til gårdhaven og et praktisk bryggers, hvor vaskefaciliteterne gemmes af vejen.Som det perfekte supplement til huset får I en hyggelig gårdhave, hvor I kan nyde sommeren under åben himmel. Det er det perfekte fristed at slappe af i, nyde solskinnet eller invitere venner og familie til hyggelige sammenkomster. Prikken over i'et er det veletablerede udekøkken med integreret grill og god plads til madlavning. Gårdhaven sydvendte placering og det faktum at den ligger fuldstændig privat og i læ gør den til en ægte udendørsoase.
Her er også overdækning så sæsonen kan udvides og et hyggeligt lille ekstra rum med et væld af muligheder. Med blot 100 meter til Køges charmerende torv er I omgivet af et fantastisk byliv med kulturelle oplevelser, restauranter, caféer og shopping. De farverige, kalkede huse fortæller historien om en ægte købstad, og med adresse i et af de eftertragtede byhus, får I mulighed for at nyde det allerbedste af byen lige udenfor hoveddøren. Køge er noget helt særligt, fordi man til fods fra torvet kan stå i skoven eller på stranden på bare 10 minutter.~Ganske tæt på boligen er der mulighed for at få privat 2 p.pladser i egen garage.

Alt i alt er der tale om enestående hjem i kompromisløs kvalitet og med en ypperlig beliggenhed på en af byens ikoniske gader.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk