Skovgårdsvej 16E, 2920 Charlottenlund

3 plans enderækkehus. Lille privat vej med næsten sommerhus stemning bagved huset. 208 etagekvm. Køkken/alrum med gaspejs. Tæt til alt det gode i 2920. Garage og mulighed for el-bil.

Med stor fornøjelse kan vi nu igen byde jer velkommen til et af de eftertragtede rækkehuse på Skovgårdsvej, både det bedste beliggende og største. Her får I godt naboskab, børnevenlige omgivelser og en central beliggenhed med Ordrupvej få minutters gang fra hoveddøren. Hvis I drømmer om et rækkehus med markante fordele, er det meget muligt, at denne bolig er jeres nye hjem. I kan se frem til et skønt enderækkehus med en perfekt udnyttet planløsning og en idyllisk have, der er smukt beplantet og godt tilbagetrukket fra vejen. Her får I en skøn have med masser af udenomsplads på begge sider af huset. Placeringen som enderækkehus har samtidig den store fordel, at der kun er naboer til den ene side og derfor ekstra privatliv i både huset og haven. Huset rummer hele 208 etagemeter, hvilket placerer det i den særdeles familievenlige kategori med god plads til både børn og voksne. Planløsningen fordeler sig på tre skønne etager, hvor den flotte kælder såvel som stueplan har direkte udgang til hhv. forhave og baghave. Boligen er indrettet med en stor, åben opholdsafdeling i stueplan, dejlige soveværelser og bad/toilet på førstesalen og en kælder i særklasse, hvor der venter jer lyse, højloftede rum med et hav af muligheder. Underetagen har et fantastisk potentiale som teenageafdeling, gæstefløj eller et stort hjemmekontor. Samtidig kan I glæde jer over en praktisk vaskeafdeling og et nydeligt badeværelse med mulighed for et afslappende karbad. Den centrale opholdsafdeling i stueplan er i en klasse for sig: Store ovenlysvinduer, masser af indretningsmuligheder, et lyst og lækkert køkken/alrum og store gulv til loft-vinduer, der gavmildt lukker lyset ind og giver direkte udgang til den frodige forhave, hvor solen kan nydes indtil de sene aftentimer. Der er flot vedligeholdt både indvendigt og udvendigt, og med skønne udearealer på begge sider af huset kan morgenkaffen såvel som grillaftenerne nydes i solens skær. Få minutter gangs til Skovgårdsskolen, privatskole på den anden side af gaden og igen få minutters gang til Ordrup Gymnasium giver åbenlyse fordele for familien med både små og større børn. Samtidig kan I se frem til et fantastisk nærmiljø med alt, hvad hjertet begærer og kort vej til Dyrehavens smukke natur.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk