Linde Allé 18, 2720 Vanløse

Solgt "igen" på 1 måned. Faktisk 2. gang vi sælger boligen også denne gang havde vi mange købere der gik forgæves ! Så kontakt os venligst på 3961 6162 | info@kco.dk for en gratis boligvurdering, såfremt du også skal have solgt.

Hyggeligste murmester med en oase af en fin have et virkelig rart sted ude som inde.

Der hersker en helt særlig atmosfære på Linde Allé 18. Her står et murstenshus, der med det samme henleder tankerne på det allerførste murermesterbyg, man så i landet: sirlig gesims, klassiske dannebrogsvinduer og hertil et indre som virkelig oser af hygge, ro og kreativitet.

I skal med til et opdateret hjem, hvor en stilsikker, tidløs boheme-følelse er krydret med moderne takter. Huset byder på 194 kvm samt en kælder på 25 ekstra kvadratmeter. Det er et hjem, der er skabt til livsnyderne, det pladskrævende par eller familien, den kreative eller dig som har brug for hjemmearbejdsplads, kreative opholdsrum m.m. Villaen tilbyder indbydende rammer med plads til masser af gæster og samtidig et hus med mange muligheder i kva af de mange værelser/rum fordelt spredt men alligevel rammer boligen hyggelig og tæt sammen. Her får I flere stuer en suite, som flettes sammen med køkken- og alrumsfornemmelser - og hertil har I endnu en stor stue, der udgør en tilbygning med ovenlys og en tiltagende behagelig loftshøjde. Det samme vidunderlige lys er køkkenet udstyret med.

Videre endnu byder huset på to badeværelser fordelt på stueplan og førstesal, og øverst findes de private arealer og endnu en stue med adgang til et værelse, walk-in og et af de to nævnte badeværelser.

Det er ikke svært at forestille sig, at inde og ude i praksis smelter sammen om sommeren. Stuerne giver jer adgang til en utrolig hyggelig terrasse, hertil med tilstødende vaskerum som også ville kunne anvendes som anneks. Haven er en sjældent set oase hvor byen er fuldstændig forsvundet for alle tanker. Først terrassen hvorefter haven løber ud i en græsplæne fuld af blomstrende sommerliv med flere miljøer og bugnende buske.

I skal vænne jer til at komme hjem til et roligt område i Vanløse. Nærområdet er præget af fartbump, små veje, helt kort afstand til Grøndalsparken og lige så nem adgang til vejnettet, der hurtigt kan få jer rundt i hele København. Den lange parkstrækning i Grøndalsparken er ikke andet end nogle få hundrede meter væk med videre afsæt til Frederiksberg, og er det imidlertid hverken bussen, cyklen eller bilen, der skal få jer videre, så er der Vanløse St. fem minutters gang herfra, der byder sig til med både S-tog og metro-linjer.

Linde Allé 18 er et hjem fuld af anvendelsesmuligheder for jer, der søger noget ordentligt, klassisk - og samtidig noget ud over det sædvanlige. Som noget helt specielt, må man på grunden bebygge 110%.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk