Langs Hegnet 12, 3310 Ølsted

Solgt på kun 7 dage og til udbudsprisen - Alene her gik 3 købere forgæves - Vi sælger mange boliger i og nord for Københaven - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

I et eftertragtet sommerhusområde Store Havelse Strand ligger Langs Hegnet og denne ejendom rigtig godt midt på lukket vej og ganske tæt på Roskilde fjord kun få minutters gang til stranden og der er kun ca. 45 min. kørsel til København. Kattegat og Liseleje køres til i bil på ca. 15 minutter. Et rigtig dejlig og velholdt fritidshus med "mæglerkig" til Roskilde fjord er beliggende midt på lukket vej og ingen trafik i nærheden. Huset ligger perfekt på grunden og er fuldstændig indflytningsklart og med moderne 1/2 åbent køkken og nydeligt badeværelse med brus. 2 gode soveværelser og dejlig åbent tv-/spisestue med god plads til både spisebord og den store sofa foran den hyggelig brændeovn. Direkte udgang til stor træterrasse som er delvis overdækket og den syd-/vestvendte have med sol hele dagen og dejlig beplantning. Endvidere praktisk udhus.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk