Om os

Bag facaden

K & CO Bolig er mange ting, et firma som hele tiden er i udvikling, så alle detaljer altid er optimale for netop dine ønsker.
Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der ikke er afhængig af nogen samarbejdspartner.
Vi ejer os selv 100 %, således har vi en direkte interesse i hver eneste bolighandel.
Vi samarbejder kun med dem, som du ønsker skal være en del af din bolighandel.
Vi har samlet mere end 40 års erfaring med bolighandel samt lokalkendskab og er samtidigt et frisk og dynamisk team.
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening – DE – som giver dig ekstra sikkerhed for vores kvalitet.
Vi sælger alle typer af boliger i og nord for København.
Indehaver og stifter af K & CO Bolig er Ejendomsmægler MDE Kim Søndergård, som de sidste 17 år har været selvstændig ejendomsmægler i og nord for København, primært i Gentofte Kommune. Med den nye forretning, på den velkendte adresse midt i Charlottenlund, er det som at "flytte hjem igen".  Kim har gennemført over 900 boligsalg og haft en komissionerings-hitrate på op til 80 %. Sådanne resultater opnås kun med særdeles høj faglighed, ekstremt godt lokalkendskab, glød og hjertet det rigtige sted. Privat er Kim gift og har 2 børn. Fritiden er primært børn, veteran bil, løb og squash. Familien bor i Charlottenlund. Kontakt Kim Søndergård direkte på mobil 2022 8811 | mail ks@kco.dk
Partner og ejendomsmægler MDE Ole Videbæk, har de seneste 14 år arbejdet som mægler i Gentofte Kommune, og har boet i Hellerup siden 1989. Ole har således et stort lokalkendskab og med 4 børn der alle er født og opvokset i Hellerup er kendskabet til bl.a. kommunens fritidsaktiviteter særdeles gode. Med sit store netværk lykkedes det ofte for Ole at parre sælger og køber uden det store markedsførings apparat tages i brug og da det at sælge sin bolig er en stor proces, er der mange der sætter pris på et diskret salg. Når Ole ikke er på kontoret, bruges meget af tiden på familien og børnenes sport. Kontakt Ole Videbæk direkte på mobil 4027 2275 | mail ov@kco.dk
Vi er overbeviste om, at markedet for fast ejendom fremover vil være rigtig godt. Vores ekspertise til at se de bedste muligheder i din bolig og evne til at arbejde sammen om at løse forskellige problemer, der opstår på daglig basis, vil føre til en spændende fremtid, forhåbentlig sammen med dig.
 
Velkommen til K & CO Bolig.
Kim Søndergård - Indehaver - Ejendomsmægler MDE
lynsøg
kontakt
Jægersborg Alle 6
2920 Charlottenlund
 
Telefon:
+45
 3961 6162
E-mail:
CVR nummer:
28156944
 
Overvejer du et salg, så ring venligst 3961 6162 eller kig forbi vores andet hjem, der har vi altid tid til en god boligsnak og kop kaffe.
Vi vil med glæde se frem til at give dig en helt uforpligtende salgsvurdering.
 "Bolighandel med kant, stor faglighed, glød og hjerte"
Nyeste: