Vingårds Alle 43, 2900 Hellerup

Solgt på kun 3 uger og der var flere købere - Vi har flere liebhaver til kvarteret omkring Vingårds Alle - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering

Her er muligheden for at blive den kun 4. ejer af denne pragtvilla på en af de mest eftertragtede adresser i Hellerup. 270 m2 bolig, 141 m2 underetage samt 40 m2 garage. Ejendomme er tegnet af arkitekt Einar Rosenstand og opført i 1937. Rigtigt placeret på den 937 m2 store grund således den væsentligste del af haven ligger mod syd og vest.
Ejendommen indeholder: Stor hall med garderobeplads samt gæstetoilet. 3 stuer en suite, den ene med fransk altan, den anden med udgang til overdækket terrasse/udestue. Køkken samt nedgang til høj tør kælder. 1. sal indeholder forældre afdeling med påklædningsværelse / walk-in closet, stort sydvendt soveværelse med altan samt stort badeværelse. Værelses afdeling med 3 gode børneværelse samt bad og toilet. Kælderen indeholder, udover vaskerum og fyrrum med nyt fjernvarme anlæg, 4 gode disponible rum samt toilet.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".