Ordrupvej 5, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos 2 mægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

200 kvm bolig i super flot stil ude som inde. På den flotteste del af Ordrupvej, tilbagetrukket og hævet over vejen findes den smukke og charmerende villa som oprindelig opført i 1926. Villaen bliver tilbygget og moderniseret i 2006/07 af nuværende ejer. Dette gøres smagfuldt og med respekt for husets tidsånd og stil. Der anlægges endvidere flotte terrassearealer og have. Der er et fint og tidstypisk overdækket indgangsparti, der fører til villaens trappehall. Herfra er der adgang til tv-stue med karnap og køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til haven og nedgang til kælderen. Nuværende ejer har åbnet køkkenet op og lagt spisestue og opholdsstue sammen, så der i dag er et pragtfuldt opholdsrum, hvor familien nyder at være sammen. Den tilbyggede opholdsstue har store vinduespartier og glasdøre ud, hvilket giver hygge og lysindfald fra alle verdenshjørner. Der er blandt andet dørpartier ud til en enestående overdækket terrasse mod sydvest, hvor familien nyder sommeren. Førstesalen har loft til kip og indeholder bred gallerigang med skabe, flot badeværelse med både kar og brus, samt smukke gulve med varme i. Der er desuden to gode børneværelser og et stort master-bedroom. Der er desuden kælder med god loftshøjde og masser af muligheder. Kælderen indeholder kælderhall, stort vaskerum med udgang til haven, samt to rigtig gode kælderrum med et godt lysindfald. Der er desuden stort udhus. Ejendommen er beliggende nær togbanen derfor denne ekstra attraktive pris. Flere foto og plantegning er på vej.
786 m2 store og solrige grund som er fuldstændig lukket af med skøn grøn beplantning. Der kan eventuelt anlægges p.pladser m.v. på grunden med indkørsel fra Ordupvej (se nabohus i bl.a. nr. 9). Ordrupvej er oprindelig en historisk landevej og løber med sine mere end 2 kilomenters længde fra rundkørslen ved Hvidørevej i nord til Femvejen i vest. Der er kort afstand til Skovshoved, Taarbæk Havn og Klampenborg Galopbane; man nyder godt af de gode indkøbsmuligheder på Ordrupvej, en dukkert i Øresund ved Bellevue, samt de hyggelige gåture i Dyrehaven og Christianholms Mose, hvor du også finder naturlegepladsen, hvor børnene kan boltre sig. Skovshoved Skole, Skovgårdsskolen, Ordrup Skole og Sct. Joseph Søstrenes Skole er også nærved beliggende.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til, at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende for dig, samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 17 års erfaring".