Håndværkervej 10, 4560 Vig

Solgt på de absolut bedste vilkår - Vi sælger mange boliger udenfor "reservatet". Ring venligst 39616162 for en gratis salgsvurdering.

Cool og samtidig utroligt funktionelle sommerhus på "Odsherred". Et hus hvor der er lagt vægt på en optimal udnyttelse af lyset/indretningen/energiforbruget, dette spændende fristed, virker betydelig større end de 88 kvm. En kombinationen af en ekstrem god indretning, højden i huset og lysindfaldet, giver tilsammen denne både elegante og samtidige rolige stemning. Her er hver eneste gang man er i huset, virkelig tid til at slappe af, da både hus og have er med et absolut minimum af vedligeholdelse. Huset ligger roligt i Ellingelyng ved Sejreøbugten. 3 soveværelser med i alt 6 sovepladser. Der er dobbeltbruser på badeværelset, hvis man ikke kan lide at bade alene. Huset kan åbnes så der er luft igennem hele hytten. Hunde vil også elske at være her da grunden er fuldt indhegnet. Der er ca. 800 meter til vandet, men der følger et par gamle havelåger med så man kan cykle derned. Den bedste strand (med ishus og toilet ) ligger et par kilometer væk. Der er fjernsyn med alverdens kanaler hvis man ikke kan leve uden den slags. Det er en naturgrund så man skal ikke være til pæne bede og den slags. Til gengæld vil trampolin eller dit stangtennis ikke laver huller i græsset. Har du brug til forslag til hvad man kan lave heroppe - Sommerland Sjælland, Rørvig strand osv. har sælger lavet en lille guide. inkl. hvor man finder de største og bedste is. Huset er som et nyt hus og naturligvis med vaskemaskine samt opvaskemaskine.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".