Hyldegårdsvej 10, ST. 1., 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Indflytningsklar 2 værelses lejlighed med bl.a. flot køkken med god skabs-/bordplads, hvide fronter samt spiseplads på barstole. Nydeligt badeværelse (i hvidt) med både sidebadekar samt brusemulighed. Dejlig tv-/opholdsstue med vinduer i hele stuens bredde som giver et rigtig skønt lysindfald og god plads til den store sofa. Opdelt med separat soverum hvor der både er plads til seng og garderobe. Dvs. lejligheden er oprindelig en stor 1 værelses som nu er opdelt. En rigtig pæn lejlighed til en attraktiv pris. Mulighed for hurtig overtagelse. Meget velholdt og veldrevet ejendom opført i 1959 i gule mursten. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme og har termovinduer. Til lejligheden er der brugsret til cykelkælder, vaskekælder, samt brugsret til eget stort kælderrum. Dejlig fælles have med stor græsplæne samt gode parkeringsforhold. Lejligheden er beliggende meget centralt lidt rundt om hjørnet fra Ordrupvejs gode indkøbsmuligheder samt Jægersborg Allé med cafeer og livsstilsforretninger. Desuden i tæt afstand til Dyrehaven, Bakken samt Charlottenlund Søbad og fortet. Desuden mange gode trafikale forbindelser via Ordrup S-togsstation og de gode busforbindelser.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".