Havsgårdsvej 27, 2900 Hellerup

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler - Ring 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Indflytningsklar, stilrent renoveret, helt ugenert og særdeles solrig og skøn have - beliggende godt i det hyggelige villakvarter ved Emdrup Sø på en rigtig hyggelig og fredelig villavej, med godt nærmiljø for både børnefamilien og seniorer, der ønsker en stilren et-plans bolig, der er lige til at flytte ind i. Gulstensejendom, tegltag og vinduer med 3 lags termo, måske huset skal pudses som det sidste, således alt fremstår som en næsten ny bolig. Stilrent renoveret, indflytningsklar og her er der kælet for mindste detalje. Dejlig lukket børnevenlig syd-vest vendt have, hvor man fra den nyanlagte ugenerede terrasse kan nyde lyden af vinden i træerne og fuglenes kvidren. Praktisk udhus og stor garage hvor der er gennemgang til den hyggelige lukkede have. Mulighed for indretning af separat forældre/børne afdeling eller erhverv. Lys entre, funktionel fordelingsgang. 2 badeværelser et nyere gæstebadeværelse med hvide fliser og brus samt karbadeværelse med grå fliser. 4 værelser hvor forældresoveværelse har mulighed for opdeling til 2 værelser. Det ene værelse med udgang til overdækket terrasse. Virkelig indbydende køkken-alrum i sammenhæng med stuen, hvorfra der er udgang til stor nyanlagt terrasse/veligeholdelsesfri -Komposit. Køkkenet er højglans med mange skabe og store brede skuffer, der ved udtræk har elektrisk lys indbygget, quooker vandhane og alt i lækre hvidevarer. Bryggers/grovkøkken i samme elegante stil naturligvis med vaskesøjle. Kort afstand til den grønne oase ved Utterslev mose og skolerne Dyssegårdsskolen, Rygaards Skole og Kildegård Privatskole og Gymnasium. Centralt beliggende for indkøbsmuligheder og kort afstand til København Centrum og offentlig transport.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".