Rosenstandsvej 30, 2920 Charlottenlund

Solgt til den højeste salgspris i "rækkehusene" på Rosenstandsvej - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Ekstrem veludnyttet rækkehus der virker betydeligt større end de oplyste kvm. Skøn solrig have/terrasse der også gør huset endnu større i sommerhalvåret og en super dejlig beliggenhed med gåafstand til alt i 2920. Man kan nemt bruge hele boligen selv, men her er faktisk god plads til familien med 2 børn. Skønt køkken-/alrum og både flot badeværelse samt gæstetoilet. Dejlig lys tv-/spise-/opholdsstue med god plads til gæster. Flot trappeløb til 1. salen som er uden skråvægge og med hele 3 værelser samt badeværelset. Hyggeligt indgangsparti med indbygget garderobe og adgang til gæstetoilettet hvor vaskemaskine er installeret. Lys og skøn bolig der virkelig overrasker mht. indretningen samt det hyggelig nærmiljø med bl.a. fælles fodboldhave. Parkeringsplads lige ved hoveddøren og praktisk udhus. Billige ejerudgifter !!! Mere beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".