Rahbeks Allé 9C, 2. 4., 1749 København V

Solgt på kun 6 dage med mere end 20 fremvisninger og 4 købstilbud - Vi sælger også mange boliger udenfor "reservatet" - Ring venligst venligst 3961 6162 for en salgsvurdering.

I den attraktive, velbeliggende andelsforening Kongens Bryghus, udbydes denne 95 m2 store lejlighed. Lejligheden inderholder stor entré med god skabsplads, pænt badeværelse med brus samt vaskemaskine. Stor gennemgående stue/alrum, med øst og vest vendte vinduer, i åben forbindelse med køkken. Stort soveværelse. Lejligheden er beliggende på 2. sal i denne atmosfærefyldte ejendom hvor opgangen fremstår rustik med smukke gamle bjælker, der er båret af de oprindelige jernsøjler.
Til lejligheden hører kælderrum, parkerings mulighed, adgang til foreningens vaskeri, festlokale samt gæste "hotel".Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk