Kenny Drews Vej 95, 2. TH., 2450 København SV

Solgt på de absolut bedste vilkår - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Hele 4 altaner, vandudsigt og kanalmiljø i denne meget lyse og velholdte lejlighed. Beliggende i en af Sluseholmens moderne ejendomme fra 2008 og i den måske mest veldrevne ejerforening, bl.a. fordi kun få af lejlighederne er udlejet. Ejendommens arkitektoniske renhed afspejler sig smukt inde i boligen, hvor ensartede materialer og et gennemgående design skaber en harmonisk ro. Store vinduespartier fra gulv til loft åbner rummene op ud mod de maritime omgivelser og lader dagslyset strømme ind på de flotte massive plankegulve. Af ekstra udstyr har denne lejlighed bl.a. originale massive Junckers ASK plankegulve. Rene linjer, masser af lys og en smuk udsig til kanalen og kig til vandet med de hyggelige røde bådhuse nede langs kajen og grønne Amagerfælled i horisonten - dette er nøgleordene for denne flotte og indflytningsklare lejlighed på Sluseholmen - Bemærk at tv-/læse-/opholdsstuen kan opdeles fra køkken-/alrum, såfremt dette er et ønske. Boligen byder blandt andet på et åbent køkken-/alrum med udgang til den største altan, hvor du kan stille spisebordet og nyde udsigt til det grønne, idylliske gårdmiljø. Den store stue er med udgang til endnu en altan. Den moderne planløsning med entré, køkken og stue i åben forbindelse giver en helt særligt fornemmelse af plads og luft. Det moderne køkken er med rigtig god skabs-/bordplads og alt i tidløst design. Her er lækre integrerede hvidevarer. I stueområdet leder en glasdør ud til altanen, hvorfra du har udsyn til kanalerne. Endvidere 2 gode soveværelser, ene værelse også med altan udsigt til kanalen samt integrerede topskabe til garderoben. Slutteligt får du også et hvidt badeværelse med moderne væghængt toilet, stor brusenichevæg i glas samt vaskesøjle. Godt depotrum der meget praktisk er i lejligheden. På de varme sommerdage kan du glæde dig over, at du kun er minutters gang fra havnebadet. Der er mulighed for at købe eller leje privat parkeringsplads. Dog er bilen kun nødvendig til de længere ture, for du har under tyve minutter på cykel til Rådhuspladsen og supermarked, samt take-away få minutters gang fra ejendommen.
Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek.
Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement - naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.
Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk "Nyeste ejendomsmæglerfirma med 18 års erfaring".