Vigerslevvej 148, 1. TV., 2500 Valby

Solgt på 14 dage og på de absolut bedste vilkår - Vi sælger mange boliger udenfor "reservatet". Ring venligst 39616162 for en gratis salgsvurdering.

Super tilbud på dejlig 2 værelses hjørnelejlighed, da det både er en hjørnelejliged og den vender mod syd, giver det det boligen ekstra dejligt lysindfald også en hyggelig frank altan. Nydeligt køkken i "hvidt" med vaskemaskine. God størrelse på tv-/opholdsstue, hvor der er plads til både sofa og spisebord. Toilet/badeværelse med brusemulighed. Super skønt gårdhavemiljø med kæmpe græsplæne, træer og bænke/borde samt legemuligheder. Mere beskrivelse og flere fotos er på vej.

Mange tak fordi Du kiggede pået af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig,vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk