Vingårds Alle 5, 2900 Hellerup

Solgt på de absolut bedste vilkår og der var mange potentielle købere. Vi har p.t. 19 købere alene i køberkartoteket til tilsvarende boligstørrelse/type/pris - Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

Markant palæ ejendom i et af Hellerups mest attraktive kvarterer. Hele 315 bolig kvm., herskabelig og indflytningsklar samt 142 m2 kælder/underetage i god stand. Ejendommen er perfekt orienteret således der er masse af lysindfald i båe stuerne og værelserne på 1. sal. De mange behagelige boligkvadratmeter præsenterer sig på fornemmeste vis. Fra den flotte hall, med imponerende trappeløb til 1. sal samt gæstetoilet og god garderobeplads, kommer man til et unikt stue forløb. 3 store stuer, alle med egeparket, flotte paneler samt stukloft, den ene med indbyggede reoler og pejs samt udgang til stor ugenert syd / vestvendt have. Stort køkken med udgang til østvendt gårdhave miljø. Førstesalen rummer 5 gode højloftede værelser. Det ene med sydvendt balkon. Derudover stort badeværelse. Fin trappe til 2. sal med møblerbar repos samt yderligere 2 gode værelser. Kælderen er anvendelig til mange formål. Fra fordelings-hall er der adgang til 3 disponible rum, badeværelse, viktualierum m.v. Nyere fjernvarme anlæg.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk