Broholms Alle 13A, ST., 2920 Charlottenlund

Solgt på kun 14 dage og til udbudsprisen - Alene her gik 6 købere forgæves - Vi har p.t. 22 købere alene i køberkartoteket til tilsvarende størrelse også til lejligheder uden altan/have - Ring venligst 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

Sjældent udbudt 4 værelses lejlighed med dejlig solrig terasse hvorfra der er nedgang til havestykke. Skøn lysindfald da lejligheden er beliggende i gavlen og med kun 1 lejlighed på etagen. Lejligheden er flot istandsat og fremstår meget stilfuldt og med en super god planløsning naturligvis med alle de efterspurgte detaljer som højloftet rum med stukudsmykning og et væld af smukke vinduespartier. Hvidpigmenteret plankegulv i hele lejligheden. Indeholder bl.a. rummelig entre/gang med garderobe og indgang til den store åbne og lyse tv-/opholdsstue i forbindelse med køkken-/alrum. Fra stuen er der udgang til den store altan. Åbent designkøkken med god arbejds-/skabs-/bordplads. Dejlig spiseplads til 6-8 personer. 3 rigtig gode værelser med en god fordeling. Alle værelser kan bruges efter behov til børne-/gæste-/kontorværelser. Indbydende badeværelse med god bruseniche. Stort kælderrum.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk