Annettevej 18, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN - Var tidligere til salg hos kædemægler i 12 måneder - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

ALLE de efterspurgte detaljer og mere til, i denne skønne og charmerende villa på hele 444 etagekvm. Gennem de seneste år er villaen renoveret med respekt for husets rigtig mange flotte detaljer. En hall som sjældent er set med pejs, vinduesparti og trappeforløb i en udsædvanlig smuk kombination, de flotteste stue med de skønneste detaljer, som højloftet rum med elegant stukudsmykning, parketgulve, store og mange vinduespartier i alle 3 stuer en´suite, naturligvis også svensk porcelænsovn. I gildesalen er der indrettet en kopi af Hornbæk bodega, der ligesom resten af kælderen/underetagen er i fuldstændig bolig kvalitet. Haven er ligesom huset pragtfuld med et væld af skøn beplantning og "sommarstuga" til gæster/teenageer eller blot en stille stund i haven. Dette og meget mere venter på de nye heldige ejere. Se venligst også den alternative plantegning.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk