Birkevang 11, 2830 Virum

Solgt på 5 uger og på de absolut bedste vilkår - Alene til dette hus havde vi 5 potentielle købere - Kontakt os venligst på 3961 6162 for en gratis salgsvurdering.

115 etagekvm i eftertragtet rækkehus + ca. 25 kvm. udestue. Flot og indflytningsklar stand. Her er både skøn forhave med morgensol og dejlig syd-/vestvendt have med god terrasse og velbeplantet have med god græsplæne samt både legehus og praktisk skur. En af bebyggelsen bedst indretninger med 2 store værelser i stueplan og 2 disp. rum i underetagen/kælderen, samt nyere og åbent køkken-/alrum med spiseplads til 8-10 personer (kan eventuelt opdeles til separat spisekøkken) samt dejlig tv-/opholdsstue med god plads til den store sofa og dejligt kig til haven. Endvidere udgang til praktisk udestue og igen videre ud til haven. Badeværelse med god bruseniche og skønt lysindfald fra et af de 3 ovenlysvinduer (med elmotor). Nyere og elegant trappeløb til den flotte underetage-/kælder, som er særdeles velegnet til teenage-/lege-/gæsterum. Her er flot klinkegulv og praktisk med egen indgang. I dag indrettet med vaskeafdeling, legerum samt stor walk-in garderobe. Dejligt lysindfald i hele huset, bl.a. fra ovenlysvinduer, flotte plankegulve og højt til loftet med delvis spot belysning. Nyere vinduer/døre i huset, naturgasfyr og generelt er huset også i flot teknisk stand. Meget godt beliggende rækkehus på lille lukket vej i særdeles børnevenligt rækkehuskvarter i det charmerende Brede. Boligen er placeret i gåafstand til Mølleåen, Geels Skov og Frilandsmuseets smukke naturomgivelser. Endvidere tæt på gode børneinstitutioner samt den eftertragtede Kongevejens Skole.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk