Ingeborgvej 51, 2900 Hellerup

Tålmodighed kræves indimellem og da vi endelig fandt de rigtige købere til ejendommen var der 4 som bød forgæves. Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Må vi også sælge din bolig?

Meget velholdt palævilla med bl.a. nyere tag, vinduer, køkken og fjernvarme installeret. Hele 4 værelser på 1.salen, super underetage/kælder med et væld af muligheder ligesom det er muligt at udnytte det høje loft til et fantastisk ekstra rum. Huset ligger perfekt i den meget skønne have, hvor der både er stor græsplæne og hvor der er lagt utrolig meget kærlighed til alt det grønne, med et væld af planter og forskellige frugter. Indgang via smukt hoveddørsparti til mellemgang med gæstetoilet og videre herfra til skøn hall med god plads til garderobe/møbler og smukt trappeforløb til 1.salen. Nyere køkken med hvide fronter og bordplader, rigtig godt udnyttet og med mulighed for at åbne op til en af de 3 (tidligere 4) stuer en´suite. Kæmpe spisestue med god plads til 12-14 personer og fløjdøre både til den skønne og solrige terrasse/have og den kæmpe store vinkelstue der nemt kan opdeles. I tv-/læsestuen er charmere og møblerbar karnap. Fra denne stue udgang til vinter/havestue, den har en dejlig praktisk funktion, men huset vil være endnu smukkere foruden. 1 salen er godt udnyttet med hele 4 værelser ene ekstra stort og med udgang til balkon. Badeværelse med dobbelt vask og og brus, samt separat toilet. Mulighed for at udnytte loftet til et spændende ekstra rum. Kælder/underetagen er lys/høj/tør og med egen indgang og særdeles god rumfordeling. Nyere fjernvarme installeret. 2 gode teenage-/gæsterum, badeværelse med brus, bryggers-/vinrum og værksted-/depotrum. Haven er ubeskrivelig skøn med et væld af planter og frugter, som med stor kærlighed er passet og ikke mindst gennemtænkt anlagt, så sæsonen er udnyttet optimalt tillige i det skønne drivhus. I dag 2 parkeringspladser på grunden, med mulighed for at bygge carport/garage m.v. Et hus med mange efterspurgte detaljer og meget fin teknisk stand.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk