Sophus Bauditz Vej 2, ST., 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN og ovenikøbet på første fremvisning - Var tidligere til salg hos kædemægler i 180 dage - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

HØJ stue uden indkig - Super beliggenhed med tæt til alt i det skønne miljø omkring Skovshovedet, meget indbydende stand, med bl.a. lækkert spisekøkken, elegant badeværelse med rigtig bruseniche, 2 værelser/stuer som kan bruges efter behov, ene med smukke indbyggede skabe, helt unik gårdhave med dejlig græsplæne og flere terrasser, her er masser af sol og luft og hvor man virkelig fornemmer nærheden til Øresund, fuldstændig indflytningsklar bolig og med mulighed for hurtig overtagelse. Mere beskrivelse er på vej.

Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk