Amerika Plads 24C, ST., 2100 København Ø

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne flotte lejlighed. Var tidligere til salg hos anden mægler uden konkrete bud, vi havde mange potentielle kunder. Ring venligst 39616162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Må vi sælge din bolig?

Egen indgang direkte i lejligheden fra det super skønne og hyggelige gårdhavemiljø samt HØJT PLAN mod gaden således ikke indkig, egen solrige altan og helt unik med ekstra god udsigt og lysindfald, da der ikke er genboer lige ude foran denne lejlighed. Fuldstændig indflytningsklar med bl.a. nyt og super lækkert badeværelse samt nye parketgulve. Dette er i øvrigt topmodel i bebyggelsen med bl.a. gulvarme i hele lejligheden og luksuskøkken m.v. Der er anvendt rigtigt gode materialer i lejligheden, som er holdt i lyse tidløse farver. Lejligheden er overalt istandsat indenfor de seneste år og lige til at flytte ind i. Mere beskrivelse om lejligheden er på vej.
Nordlyset, som er navnet på dette flotte byggeri, er blevet til i et tæt samarbejde mellem arkitektfirmaet C. F. Møller og billedkunstneren Ruth Campau – resultatet er en unik og velfungerende ejendom. Boligerne er kendetegnet ved tidløs arkitektur, et spændende og godt materialevalg samt funktionalisme i hverdagen. Stor solrig vestvendt fælles tagterrasse med udsigt over byen. Foreningen udlejer en gæstelejlighed til beboerne. Du kan læse mere om ejendommen på . Her er selvfølgelig elevator (når du skal på tagterassen), dørtelefon og mulighed for at leje en P-plads i områdets p-kælder (kr. 1.405 / mdr.) Området er fantastisk - her er der fred, idyl og havudsigt - og alligevel er du tæt på alt. Beliggenheden byder på kvaliteter, som man får svært ved at finde andre steder i Danmark. Her bor du på det eksklusive Østerbro - og samtidig er kun hundrede meter fra vandet. Du omgives af helt unikt nærmiljø med smukke historiske bygninger, der spiller sammen med moderne prisbelønnet arkitektur. I nabolaget har du Langelinje, Østerport, alle Østerbros livlige gader og det grønne rekreative område ved Kastellet. Her flytter du ind i et nyt og levende kvarter, hvor alt er komplet fra begyndelsen. Velkommen til Amerika Plads!

BOLIG TAGES I BYTTE !!
Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk