Søndergårds Allé 45, 1. TH., 2760 Måløv

Vi gjorde forskellen IGEN og solgt på første fremvisning - Var tidligere til salg hos kædemægler i 6 mdr. - Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Søger du en moderne og venlig bolig med masser af lys, udsigt og 2 dejlige altaner samt 3 gode soveværelser, så læs videre. Lejligheden er nymalet overalt og indflytningsklar m/elevator til døren. Super beliggende tæt på transport, byliv og grønne arealer samt i velholdt ejendom med gode P.forhold.

Nemt og centralt er nogle af nøgleordene ved denne bolig - nemt fordi alt er i flot stand, lige til at flytte ind i og altanerne giver private uderum med lys/skygge uden at kræve nogen besværlig og tidskrævende vedligeholdelse - du kan bruge tiden på alt mulig andet. Super centralt i forhold til Måløv Station og kort til midtbyen med alle nødvendige butikker i dagligdagen - f.eks. Netto og Meny. Det tager desuden kun ca. 35 minutter at komme fra lejligheden til Københavns Hovedbanegård med toget.

"Søndergård" er et moderne og lukket kvarter bygget op omkring grønne arealer og en rekreativ sø samt med et skønt fælleshus direkte til søen, som kan benyttes til festlige arrangementer eller lignende.

Lejligheden er beliggende i gavlen og har ekstra mange lysgivende vinduer - den indeholder en entre og et praktisk bryggers m/vaskemaskine, stor gennemgående vinkelstue og køkken/alrum med en god altan til begge sider. 3 fine soveværelser - et har fransk altan samt et fælles brusebadeværelse med vindue - sidst et depot-/skabsrum.

Udover at boligen er godt indrettet og meget rummelig, så er der også eget pulterrum i den tørre kælder.

Den fortjener et besøg, så alle kvaliteterne kan opleves ved selvsyn!

NB. der er pæne brugte "lamelgardiner/persienner", nymalet lofter, vægge, døre og træværk samt nye bruse- og blandingsbatterier.