Dronningens Kovang 3C, Endrup, 3480 Fredensborg

Solgt på de bedste vilkår og der var rigtig mange potentielle købere. Vi har p.t. 8 købere alene i køberkartoteket til andre byggegrunde/nedrivning - Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

På blind og lukket vej, for enden af roligt villakvarter, ligger denne reelle byggegrund iblandt flotte store nyere villaer med en skøn udsigt over Esrum Sø og få skridt fra skov og mark. Placeret i bydelen, Endrup i den nordlige del af dejlige Fredensborg med kort til centrum og alle faciliteterne byen har at byde på, men med naturen lige uden for døren. Så er I til, at bruge naturens glæder i hverdagen, kan det ikke ligge meget bedre!
Der foreligger privat projekt og byggetilladelse fra 2019 på grunden, som sælger har valgt at stoppe før byggestart og istedet nu sælge grunden pga. andre "særlige omstændigheder". Grunden er således allerede helt klargjort til at bygge på - her er investeret MANGE penge i fuld byggemodning med kloak, vand-stik, el-stik, faskine og ikke mindst klargøring af jorden til almindelig fundamentering med stor sandpude samt forberedelse til installation af varmepumpe. Tilslutningsafgifter til el, vand og kloak betales af sælger.
Tilbage er kun, at beslutte hvordan Jeres drømmehus skal se ud, nu I har fundet denne unikke placeringen for Jeres fremtidige bolig. Optimering af mulighederne tilsiger en villa på op til 250 kvm bolig fordelt på 1,5 plan med mulighed for kælder derudover. Fra 1.sal vil der være fri udsigt mod vest over Esrum Sø og søkik fra stueetagen. Billeder på sagen illustrerer bl.a. kikket fra 1.sal i en kommende villa.

NB. Sælger har i sin Byggetilladelse fået tilladelse til at opføre nyt hus med forhøjet trempel og 15 kvm terrasse på 1.sal, men herunder de overordnede regler, som er gældende for grunden:

• Bygninger skal opføres i træ eller mursten, hvis træ skal de
holdes i farverne sort eller natur.
• Der må ikke monteres reflekterende materialer på tag eller
facader.
• Tage skal belægges med tegl. Der må ikke anvendes blanke
eller reflekterende tegl.
• Taghældningen på boligerne skal være mellem 30 og 45
grader.
• De tre grunde pålægges koter, der sikrer den
omkringliggende bebyggelse (der fastsættes et niveauplan
ved meddelelse af byggetilladelsen, jf. bygningsreglementet).
Alternativt bruges kote fra naturligt terræn.
• Der må bygges enfamiliehuse i én etage med udnyttet
tagetage.
• Bygningernes højde må max være 8,5 meter (iht.
bygningsreglementet).
• På hver ejendom må opføres 1 bolig til 1 familie på max 250
kvm.
• Det bebyggede areal på boligerne må max udgøre 150 kvm.
• Alt hegn skal udføres som levende hegn.
• Udendørs belysning skal begrænses, bygningerne må ikke
være oplyste.
• Overkørsler skal udføres på ejendommens vest side/skel.Mange tak fordi du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt du har brug for yderlige oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis du overvejer et salg af din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk