Vilvordevej 20, ST., 2920 Charlottenlund

Solgt på de bedste vilkår - Vi havde 5 kunder som alene bød på denne bolig og 13 kunder til tilsvarende beliggenhed/størrelse/prisniveau - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Må vi også sælge din bolig ?

218 etagekvm. stuevillalejlighed i usædvanlig indbydende stil og god indretning. Fuldstændig indflytningsklar bolig som også har den dejligste stemning. Nyere og lækkert fransk landkøkken med skøn spiseplads til 6-8 personer. Også utrolig indbydende og nyere badeværelse i samme høje kvalitet. Hele den store og syd-/vestvendte have hører kun til denne bolig som også kan nydes fra den 48 kvm. nyere træterrasse, som man her direkte udgang til via 2 dobbeltdøre. 2 charmerende stuer en´suite og 3(4) værelser i i stueplan med mulighed for 1 mere, dette er lige nu inddraget til ekstra stor entre/garderobe. Det meste af den gode kælder/underetage hører også til denne bolig, hvor der allerede er indrettet det perfekte teenage-/gæste-/kontorrum med eget bad/toilet, men der er også mulighed for at lave 2-3 ekstra disponible rum alt efter behov. Endvidere er der fælles vaskekælder med egen vaskesøjle og fælles tørre-/fyrrum. Der er naturligvis også egen garage samt egen p.plads. ALLE de efterspurgte detaljer som højloftet rum, de smukkeste vinduespartier/karnap og ikke mindst klassiske sildebens parketgulve. Indgangspartiet er også smukt og nyistandsat og man bor faktisk på den stille Søllingsvej da indgangsparti/garage m.v. er fra denne vej.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk