Gyldenlundsvej 9B, 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår og på få uger - Vi havde mange potentielle købere til denne bolig og alene 14 kunder i køberkartoteket til tilsvarende belligenhed/stil. Ring venligst 39616162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering.

270 etagekvm. Mulighed for tilbygning af 75 Kvm ekstra boligkvm. Gedigen bolig med rigtig god planløsning, beliggende på dejlig solrig grund på 842 Kvm. med god græsplæne til leg og boldspil, og en skøn terrasse til grill, afslapning og hygge. Man bydes velkommen i flot større og meget indbydende entre. Fra entreen går man direkte ind i stor lys stue med sildeparket, som fortsætter ind i den store spisestue som har højt til loftet og plads til mange gæster. I forbindelse med spisestuen ligger køkkenet samt et mindre værelse. Fra Entreen mod øst er der et stort soveværelse med masser af skabsplads samt badeværelset. Nedgangen til kælderen fra stueplan er bred, og indbyder til en god sammenhænge med stueplanet, hvilket får de 270 etagemeter til at hænge rigtig godt sammen. I den høje kælder, er der virkelig gode muligheder for flere ekstra værelser, teenage-afdeling med egen indgang, badeværelse, pulterrum samt vaskerum.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk