Strandvejen 218A, 2920 Charlottenlund

Vi gjorde forskellen IGEN. I slutfasen var der 4 potentielle købere til ejendommen og 3 andre som bød forgæves. Boligen var først til salg hos kædemægler i 6 måneder. Må vi også sælge din bolig ?

Skøn udsigt til Øresund - solrig have - dejligt anneks - praktisk skur - livskvalitet hele året - Ca. 68 kvm. skønne og velindrettede skovershus fordelt på 59 kvm. hus + 9 kvm. anneks i boligkvalitet endvidere ca. 10 kvm. meget praktisk skur. Her får du den helt rigtige Skovser-stemning.I det eftertragtede Skovshoved, nær Skovshoved Hotel, det hyggelig miljø omkring havnen, sportsaktiviteter, badestrand, busstoppested lige i nærheden og ikke langt til indkøbsmulighederne på Jægersborg Alle eller Strandvejen. Få minutters gang til Skovshoved Havn med bla. nyrenoveret badebassin samt 850 meter til Skovshoved Skole og Idrætsforening. På Strandvejen overfor er endvidere en offentligt badebro. Huset ligger roligt og tilbagetrukket fra den Gamle Strandvej. Indgang til praktisk lille entre hvor man kan komme direkte til velindrettet og praktisk køkken med god skabs-/bordplads. Endvidere adgang til huset badeværelse med god bruseniche. Stuen har tidligere været 2 rum (kan opdeles igen) med god spiseplads til 4-6 personer samt tv-/læseafdeling, hvorfra der er udgang til den skønne have/terrasse. Åbent trappe til 1. salen som har et dejligt værelse med loft til kip og god garderobeplads m.v. herfra er der udgang til den helt unikke terrasse med den skønneste udsigt til Øresund og kvarteret omkring og naturligvis sol hele dagen. I den skønne have er der hyggelig beplantning og god lille græsplæne. Der er en "hemmelig" udgang til den Gl. Strandvej via lille sti, meget praktisk såfremt man låner annekset ud og ved havearbejde m.v. Det charmerende anneks er som et lille simpelt sommerhus, meget anvendelig til gæsterum-/kontor m.v. Det nye stråtag som er udskiftet mod Nord klæder huset utrolig godt og så fjerner det den K3 som der er i tilstandsrapporten omkring den gamle belægning.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk