Skovvej 23, 2950 Vedbæk

Solgt på kort tid og de absolut bedste vilkår - Vi havde 3 kunder som bød på denne bolig og 11 kunder skrevet op til tilsvarende beliggenhed/størrelse - Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Må vi også sælge din bolig ?

Luksushus med super placering til den store familie! - En kort gåtur fra Enrum Strand ved Øresund eller med Jægersborg Hegn om hjørnet ligger denne ejendom i et lukket og roligt villakvarter med gå og cykelafstand til alt man bruger i hverdagen - f.eks. indkøb på Trørød Torv, skoler, institutioner og tennis mv. - Rudersdal Kommune rummer det hele.
Ejendommen fremstår, som var den nybygget i en super flot stand med hvide facader og mørkegråt tegltag. Ved vejen en stor dobbelt carport og et stort udhus - en dejlig lukket baghave til leg med stor terrasse, markise og ekstra udhus. Perfekt indrettet til den store familie - 5 værelser fordelt i huset og 2 badeværelser samt gæstetoilet. Indretning: hall med trappeløb til 1.sal, gæstetoilet, nedgang til lille bitte kld./fadebur, stort åbent køkken/alrum med luksus hårde hvidevare og snedkerelementer i massivt træ fra Garde Hvalsøe samt en svensk kakkelovn, skaber en dejlig stemning - åbent forløb til den store lyse stue via et par trin ned. Fra køkken adgang til afdeling med bryggers, brusebadeværelse og 2 børneværelser - begge med hemse. På 1.sal er der 2 børneværelser mere samt stort badeværelse og forældreafdeling med kontor, skabsrum og meget stort soveværelse med loft til kip. Sjældent ser man i området, så flot, lys og veludstyret en luksusvilla - f.eks. er badeværelserne også med inventar/skabe fra Garde Hvalsøe og gulvene i opholdsrum er de flotteste ludbehandlede Dinesen Gulve. Et meget flot og se værdigt hus - til en skarp pris!

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk