Martin Luther Kings Vej 17, 6. 2., Engholmene, 2450 København SV

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne lejlighed på kort tid, selvom den tidligere var til salg hos 3 mæglere i mere end 1,5 år !! Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Lys, luft og udsigt fra skøn Penthouse på 188 kvm. bolig i 2 plan + I alt 69 kvm. terrasser/altaner. Fuldstændig indflytningsklar og ny bolig! Her er tale om en rigtig luksus bolig beliggende øverst på Kærholm - en del af Engholmene - badet i lys og udsigt samt med de skønneste store private altaner mod syd og vest - 69 kvm ialt, til at nyde vejret og den friske luft på. Der er desuden kort til naturen på Amager Fælled og indkøb på Fisketorvet samt alle Københavns mange tilbud, når man et kort øjeblik ser bort fra et eftertragtet naboskab til havnen, kanalerne og miljøet på samme...

Det er svært ikke, at blive i godt humør over denne hjørnelejlighed, som aldrig har været beboet, men har været brugt til prøvebolig og ekstra flot udstyretsamt rammerne omkring denne - så oplev den og det ved selvsyn - du vil blive mødt af en flot og moderne lys luksusbolig i 2 plan: nederste plan/6.etage - velkomst entre m/garderobeskab, lækkert stort brusebadeværelse m/messingarmaturer fra Dornbracht og Miele vaskesøjle. Et fantastisk, stort køkken/alrum/stue med skabsø - Multiformkøkken og amaturer/varmvandshane fra Dornbracht, hårde hvidevarer fra Miele samt et fint soveværelse. Fra denne store stue/alrum med glas på hele de 2 sider og gennemgående overdækket altan er der intern trappe til 7.etage, hvor man mødes af en dejlig lys udsigtsstue og soveværelse samt masterbedroom, hvorfra der er direkte adgang til stort flot luksus brusebadeværelse m/douchetoilet, Dornbrachtamaturer mv. og adgang til privat skabsrum/walk-in. Bemærk udgang til altan fra alle opholdsrum og værelser - så også på denne 7.etage er der en stor altan i lejlighedens fulde længde - nu uden overdækning og fremhæves skal udsigten fra sydøst til nordvest - fra Storebæltsbro til ind over København og helt til Bellahøj - afhængig af vejret kan man nemt forestille sig hyggelige stunder og livskvalitet udfolde sig med kik mod horisonten. Der er selvfølgelig pulterrum i kld. og mulighed for tilkøb af 2 private P.pladser i kælderen mod ekstrabetaling samt dejligt grønt gårdmiljø og masser af vand i de mange kanaler og havnen, til at udfolde sig i og på...

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis.


Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne lejlighed på kort tid, selvom den tidligere var til salg hos 3 mæglere i mere end 2 år !! Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.