Henrikshave 2, 2950 Vedbæk

Vi gjorde forskellen IGEN og solgte denne villa til udbudsprisen, selvom den tidligere var til salg hos kædemægler i 6 månder. Vi havde mange kunder til boligen. Ring venligst 3961 6162 for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

I den dejlige grønne del af Vedbæk, kaldt "Henriksholm" tilbydes rummelig og egoistpræget 1.plansvilla - opført af Lind & Risør. Beliggende direkte til den fredede Maglemose og beliggende imellem den gamle Vedbæk stations- og havneby samt det bakkede og åbne landskabelige Sandbjeg - ligger dette nyere og nemme hus roligt på en lille stikvej. Her er relativt kort til indkøb, offentlig transport og miljøet på havnen/stranden samt omgivet af den dejligste natur, hvor daglige traveture nærmest er et must. Villaen er en klassik 1.plansvilla - opført efter ejerens ønsker om en bolig med fokus på store lyse stuer, pejs og en egoistpræget tilværelse uden behov for mange soveværelser. Her er således en god entre med garderobe, gæsteværelse med skabe og et stort gæstebadeværelse med brus. Et dejligt lyst og stort køkken/alrum med udgang til overdækket terrasse. Praktisk bryggers med egen indgang og lem til loftet. En privat afdeling med stort soveværelse, walk-in og stort badeværelse med 2 vaske og brusekabine. Sidst, men ikke mindst er der en pragtfuld stor dagligstue med imponerende pejs og masser af lys og udsigt samt højt til loftet - desuden dobbelte glasdøre til køkken/alrummet. Villaen er opvarmet med naturgas og vandbåren gulvvarme samt en Nilan varmepumpe til genvinding og sikring af et godt klima indendøre samt billig opvarmning. Haven er syd og vestvendt med flere terrasser og et langt kik til Maglemosen samt en dobbelt carport og udhus ved indgangen. Der er lagt vægt på et minimum af vedligeholdelse, da haven blev anlagt, så alt i alt en villa, hvor man både har den nemme vedligeholdelse plus god plads og rumfordeling i boligen, som mange seniorer ønsker sig, men har svært ved at finde. Huset er tomt og man kan flytte ind efter en frisk gang maling og lakering af gulvene - rapporterne er pæne og her skal ikke investeres mange penge!


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk