Emilievej 9A, 2920 Charlottenlund

Solgt på de absolut bedste vilkår. Vi havde mange potentielle købere til denne bolig som nu søger i samme kvarter og alle typer/størrelser. Ring venligst 3961 6162 for en uforpligtende og gratis boligvurdering.

Uovertruffen kvalitetsvilla gennemrenoveret med eksklusive materialer. Nu byder sig en enestående mulighed for jer, som søger en fuldstændig uberørt liebhaverperle. Huset er uberørt på den måde, at ALT er gennemrenoveret ved en kompromisløs istandsættelse, som netop er afsluttet. Her er alt lige fra køkkenskabene til hvidevarerne og messinghanerne spritnye, og I vil derfor få følelsen af at flytte ind i et fuldstændig nybygget hus. Dét der dog adskiller denne smukke liebhavervilla fra nybyg er, at husets historiske byggestil er velbevaret og forfinet efter alle kunstens regler. Det betyder, at I opnår en 100 % indflytningsklar luksusbolig med både sjæl og historisk vingesus, der ligger privat bag elektrisk port med adgangskontrol. I 2020/21 er det smukke hus blevet totalrenoveret både indvendigt og udvendigt. Alle skabsløsninger er smukke snedkerskabe, hvor gedigent håndværk og varme materialer bidrager med stemningsfulde rum på begge etager. Uanset om man befinder sig i det storslåede køkken eller i et af de smukke badeværelser, er der smagfulde messinggreb, VOLA-armaturer m.m. I køkkenet er der naturligvis også Quooker, som matcher husets øvrige materialer i messing. Huset er raffineret i en grad, man sjældent ser. Der er et overflødighedshorn af eksklusive materialer, og på intet tidspunkt er der gået på kompromis med indretningen eller de løsninger, der præger huset. Der er bl.a. tagrender i kobber og hvidevarer fra kvalitetssikre Miele, hvilket understreger husets gennemførte høje standard og ekstraordinære finish. Planløsningen breder sig over to fulde etager med gennemgående sildebensgulve med gulvvarme.~I får mulighed for at indrette hele fem soveværelser, hvilket i den grad gør huset velegnet til den store familie. På førstesalen er der bl.a. et fantastisk master bedroom med walk-in closet og direkte udgang til den store veranda, der har kig over haven. I kælderen får I jeres egen vinkælder, der oplyses af Gubi-lamper, og i køkken/alrummet kan yndlingsflaskerne ligge klar i det eksklusive vinkøleskab fra Miele. I køkken/alrummet og stuen bidrager den smukt indbyggede pejs med ekstra feel-good-stemning, der går på tværs af de centrale opholdsrum. Adressen på den skønne Emilievej er helt i top. Her hersker det gode naboskab og idylliske omgivelser med kort gåafstand til byliv og smuk natur. Med Ordrupvej til den ene side og Jægersborg Alle til den anden er nærmiljøets muligheder fuldendte. Her er alt, hvad I kan ønske jer at berige hverdagen med.


Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderlige oplysninger, er Du altid velkommen til at kontakte os, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek. Hvis Du overvejer et salg af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt har vurderet Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis. Kontakt os venligst på 3961 6162 eller info@kco.dk